Poliisi: Porvoon ampujat otettu kiinni

Poliisi vahvisti tänään ottaneensa kiinni kaksi Ruotsin kansalaista, joiden epäilleen ampuneen poliiseja sunnuntaina Porvoossa. Kiinniotetut ajoivat pakoon vihertävän harmaalla Volvo V50:llä joka oli Ruotsin kilvissä.

Pidätettyjen hallusta löytyi veitsi, tsekkiläistä alkuperää oleva pistooli malliltaan CZ 75 sekä Glock, joka oli varastettu ammutulta poliisilta.

Poliisi oli ajanut epäiltyjä takaa Tampereelta Ylöjärven suuntaan aina Hämeenkyröön asti. Poliisi sai lopulta pysäytettyä pakoauton ajamalla sen kylkeen. Myös poliisiautot saivat vaurioita ja autoihin tuli osumia luodeista.

Keskusrikospoliisi vahvistaa Karhu-ryhmän pidättäneen epäillyt klo 20:36 puolen tunnin takaa-ajon päätteeksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *